Ga naar de inhoud

Winterloop

In 2024 zal Aqua Bedum zich weer samen met de Bedumer Winterloop inzetten voor het goede doel. Aan de vooravond van de Winterloop, op vrijdag 2 februari a.s., organiseert Aqua Bedum de 1-uurszwemestafette. Ook dit jaar gaat de opbrengst naar specifieke onderzoeken die worden gedaan met gelden van het UMCG Kanker Researchfonds.

Het UMCG Kanker Researchfonds steunt kankeronderzoek in het UMCG. De onderzoeken hebben als doel de ziekte te voorkomen, meer genezing mogelijk te maken en de kwaliteit van leven met de ziekte te verbeteren.

1-uurszwemestafette

Wij dagen jullie uit om mee te doen aan de 1-uurszwemestafette. Een zwemactiviteit voor groepen die in estafettevorm tegen elkaar strijden, om in 1 uur zo veel mogelijk meters te zwemmen. Dus doe mee en vorm een team met je familie, vrienden, bedrijf, sportvereniging of muziekvereniging…

De estafette zal vanaf 20:00 uur van start gaan.

Natuurlijk wordt er gezwommen om zoveel mogelijk geld op te halen. Dus zorg dat je voldoende donateurs hebt die jullie voor een vast bedrag bijstaan voor jullie deelname. Zowel het team met het hoogste sponsorbedrag, als het team met de meest gezwommen meters zal in de prijzen vallen.

Belangrijke informatie 1-uursestafette

Hier vind je alle benodigde belangrijke informatie voor jullie deelname aan de 1-uursestafette van vrijdag 2 februari 2024.

Locatie:Zwembad ‘De Beemden’, Sportlaan 22, 9781 CL Bedum
Tijdstip start:Vanaf 20:00 uur. (aanwezigheid melden uiterlijk 15 minuten voor  starttijd)
Teamsamenstelling:Een team bestaat uit minimaal 6 personen en1 teamleider (dit kan ook een zwemmer zijn)
Sponsoring:Gebruik hiervoor het sponsorformulier.
Er is geen eis voor een minimum aan sponsorgeld.
Inschrijven:Via het aanmeldformulier: Aanmeldformulier Swim Challenge Bedum 2024
of hieronder via de website.
Het inschrijfgeld per team is €15
ReglementReglement

Sponsorgeld kan worden overgemaakt op rekeningnummer NL 98 RABO 0305814168 t.n.v.: Aqua Bedum, o.v.v. jullie teamnaam.

Sponsorgelden graag voorafgaand aan de 1-uursestafette te worden afgegeven bij de organisatie, of via banktransactie op het eerder genoemde rekeningnummer te zijn overgemaakt. Dit i.v.m. vermelding totaal sponsorbedrag van de avond en vermelding van het team met het meeste sponsorgeld.

Graag zien wij jullie vrijdag 2 februari a.s. in het zwembad van Bedum, en hopen dan een geweldig bedrag aan het UMCG Kanker Researchfonds te kunnen doneren.

Een leeg sponsorformulier kun je hier vinden: Sponsorformulier

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via email info ‘at’ aqua-bedum.nl.