Ga naar de inhoud

Nieuwsbrief 20240204

In deze nieuwsbrief medelingen over:
– jeugduitje 12-
– Algemene LedenVergadering op 19 maart 2024
– reddingszwemmen
– uitslag zwemestafette-winterloop: €6948

Jeugd-uitje voor 12-

Na een hele poos wachten hebben wij weer iets leuks voor jullie op de planning staan. Wij willen graag met jullie op zaterdag 24 februari naar Passe Partout in Appingedam. Wij gaan hier samen gezellig bowlen.

Wij zullen met elkaar om 16.45 uur vertrekken vanaf Zwembad De Beemden

Wij zorgen als jeugdbestuur ervoor dat wij eerst gezellig met de kinderen wat gaan eten, en daarna zullen wij samen gaan bowlen. Waar wij gaan eten blijft nog even een verassing tot wij vertrekken vanaf zwembad De Beemden.

Om 20.30uur verzamelen wij met alle kinderen bij de hoofdingang van Passe Partout, waarna wij gezamenlijk weer terug naar Bedum zullen gaan.

Het adres van Passe Partout: Opwierderweg 57, 9902 RB Appingedam

Zou u bij het opgavestrookje €10,00 + het strookje uitgeprint in een gesloten envelop aan de trainers willen geven? Graag uiterlijk inleveren op 14 februari.

De brief en het opgavestrookje is uitgedeeld en vind je ook hier:
https://www.aqua-bedum.nl/wp-content/uploads/2024/02/Brief-uitje-12-februari-2024.pdf

Sportieve groetjes van het jeugdbestuur
Annelies de Winter
Chiara Klok
Jordy Eisinga

Algemene LedenVergadering op dinsdag 19 maart

Op dinsdagavond 19 maart organiseren we de Algemene Ledenvergadering (ALV). Aqua Bedum is een vereniging en is dus van jullie allemaal. Op de ALV brengt het bestuur verslag uit van het afgelopen jaar. Als lid kun je dan vragen hierover stellen, maar vooral ook ideeën delen.

We nodigen alle leden daarom uit om mee te doen. Alleen zo kunnen we samen de zwemclub leuker en beter maken.

De agenda volgt in een latere nieuwsbrief en ook nog per email.

Reddingszwemmen – oefenen met kleren aan

Tot het afzwemmen blijven we oefenen met kleren aan. Het is even wat gedoe, maar het is natuurlijk wel het meest realistisch. De kleding-eisen vind je hier:
https://www.aqua-bedum.nl/kledingeisen-reddingszwemmen/

Zwemestafette – winterloop

De zwemestafette was dankzij de enthousiaste teams een groot succes. Dit jaar zwommen er tien teams mee. Een aantal jonge zwemmers van Aqua Bedum hadden teams gemaakt met hun familie en vrienden. Uit Ten Boer deden weer twee teams mee. Het personeel van De Beemden had ook een sterk team ingeschreven. De Bedumer Badeendjes kwamen zelfs in hun speciaal hier voor ontworpen T-shirts. Het team De Kuikens met teamleider Tamar (12), heeft het meeste geld bijelkaar gezwommen. Zij hadden meer dan €1300 ingezameld.

Op het tweede uur zwommen de oudere teams. De Vlotte Flippers en het Aqua Bedum Swimming Team streden om de meeste meters. De Vlotte Flippers zwommen uiteindelijk de meeste banen, meer dan 200.

De grote winnaar van de avond was natuurlijk het UMCG Kanker Researchfonds. Met ons allen hebben we maar liefst €6948 euro ingezameld. De cheque werd zaterdagavond door Tamar overhandigd aan bakker Hoekstra en de Bedumer Winterloop. Het totale bedrag stond zaterdagavond op €101.523!

Alle sponsors, deelnemers, tellers, vrijwilligers en ook personeel van De Beemden bedankt voor deze mooie avond!