Ga naar de inhoud

Vierkamp wedstrijden 2023

De vierkamp zijn vier recreatieve wedstrijdjes die door vier verenigingen samen (buiten de KNZB om) worden georganiseerd. Omdat de KNZB niet bij deze wedstrijden betrokken is, is het niet nodig om een startvergunning te hebben. Hierdoor kan iedereen van jong tot oud en van beginner tot meer gevorderd aan deze (gratis) wedstrijden meedoen. Deze gezellige wedstrijden zijn zeer geschikt om het zwemmen van wedstrijden uit te proberen!

De jongste kinderen zwemmen 25 meters schoolslag, rugslag en vrije slag.
Zwemmers van 12 jaar en ouder zwemmen de 50 meters en zij hebben ook de mogelijkheid om vlinderslag te zwemmen.

Wil je eens kijken hoe snel je kunt zwemmen of het zwemmen van wedstrijden eens uitproberen? Dan zijn de vierkamp wedstrijden wat voor jou!
Een paar leuke weetjes… Tijdens Vierkamp wedstrijden worden altijd veel persoonlijke records behaald, en als je aan drie of aan alle vier wedstrijden hebt meegedaan dan kun je mooie prijzen en medailles halen!

De wedstrijden zijn op de onderstaande zaterdagen en starten om 18:00 uur. Ze duren ongeveer anderhalf tot twee uur. De data van de wedstrijden zijn:
3 juni – Uithuizen (buitenbad)
8 juli – Ten Boer (buitenbad)
16 september – Bedum
4 november – Delfzijl
Kun je een keer niet mee doen? Niet getreurd, je mag één wedstrijd missen.

Wil je graag mee doen aan de wedstrijden van vierkamp? Geef je vóór 28 mei 2023 op door een e- mail te sturen naar: petrahoekstra (at) home.nl

Graag bij je opgave vermelden:
– naam
– geboortejaar

Daarnaast zoeken we hulp van ouders die willen helpen. Zo ja, geef dit dan ook even aan. Dan kunnen we er samen voor zorgen dat het weer een geslaagde wedstrijden worden.

Adresgegevens zwembaden

Delfzijl:
Zwembad Dubbelslag
Zwet 60
9932 BT Delfzijl 

Ten Boer:
Zwembad de Blinkerd
Blinkerdlaan 10
9791 LC Ten Boer

Uithuizen:
Zwembad de Dinge
Dingeweg 4
9981 NC Uithuizen