Ga naar de inhoud

Nieuwsbrief 20231125

Pietenzwemmen – woensdag 29 november

Woensdag 29 november van 18.30 – 19:45 uur komen er twee pieten op bezoek!

Alle kinderen van de woensdag- en donderdagavond en zaterdagochtend tot
ca. 12 jaar (t/m groep 8) zijn welkom. We zullen samen allemaal leuke
spelletjes spelen, en de muziek staat natuurlijk gezellig aan.

Neem gerust een zusje, broertje, vriendje of vriendinnetje mee.

Jeugd 12 + kan een training later meedoen, van 19:45 – 20:30 of op
donderdag meezwemmen van 18:45 – 19:15.

Schoenen uit A.U.B.

De kleedkamers in De Beemden zijn de laatste tijd vaak vies. Dat is vervelend voor zwemmers en voor het personeel. Daarom graag schoenen uit voor de klapdeuren! Of koop voor €0,50 een paar overtrekschoenen. De overtrekschoenen gaan lang mee.

Grote clubactie

De Grote Clubactie boekjes zijn ingeleverd en de online verkoop is ook gestopt. De zwemmers hebben dit jaar heel veel loten verkocht. We hebben een opbrengst van maar liefst €1260.

Met dit bedrag zijn we natuurlijk ontzettend blij. De trainers kunnen nieuw trainingsmateriaal uitzoeken en de penningmeester kan de contributie laag houden.

Vorig jaar was Senna al de top-verkoper. Dit jaar heeft zo nog eens twee keer zoveel loten verkocht. Maar ook de andere leden hebben super veel loten verkocht!

De top-10 verkopers zijn:

Senna – 109
Joey – 47
Cornelus – 41
Sarah – 40
Chris Victor – 32
Rozalie – 30
Leonie – 28
Rik – 28
Aline – 22
Freya – 20

De trekking is op 28 november. De lotenchecker kun je vanaf 29 november bekijken: https://lotchecker.clubactie.nl/

Roze in Oranje

Binnen de Reddingsbrigade moet iedereen zich welkom voelen. Brigadeleden uit de lhbtqia+-gemeenschap geven aan een landelijk netwerk te wensen, zoals andere grote hulpverleningsorganisaties dat hebben. Daarom wordt gestart met Roze in Oranje.

Roze in Blauw, Roze in Rood en Roze in Wit bestonden al. Roze in Oranje, opgestart door en voor leden, volgt daarop. Voor 24 januari is de eerste online bijeenkomst in het kader hiervan gepland. Vanaf 20.00 uur kunnen leden die zich tot de lhbtqia+-gemeenschap rekenen spreken over behoeften ten aanzien van de brigadewereld. Aanmelden kan anoniem via deze Teams link en het wachtwoord d9kmwy.

Lukt het niet om in de meeting te komen, dan kan voor hulp een e-mail worden verzonden naar Xyara Martens of Caroline Ooms, beleidsmedewerkers van de landelijke reddingsbrigade Verenigingsondersteuning.

 

Met vriendelijke groeten,

het bestuur en de trainers