Ga naar de inhoud

Nieuwsbrief 2022-12-18

Kerstvakantie

Komende week zijn de laatste trainingen voor de kerstvakantie. De zaterdagzwemmers hebben al vakantie. De trainingen beginnen weer op woensdag 11 januari.
Op 6 januari organiseert zwembad De Beemden een zwemdisco: https://beemden.nl/discoagenda/

Zwemestafette

Op vrijdag 3 februari, aan de vooravond van de winterloop, organiseert Aqua Bedum de Bedumer Winter Swim, een 1-uurs-estafette. De estafette begint om 20.00u. in zwembad De Beemden.

We willen jullie uitdagen om mee te doen aan de 1-uurs-estafette. Een zwemaktiviteit voor groepen die tegen elkaar strijden, om in 1 uur zoveel mogelijk meters te zwemmen. Dus vorm een team met je collega’s, familie, vrienden, sport -of muziekvereniging… en doe mee!!

Natuurlijk wordt er gezwommen om zoveel mogelijk geld op te halen. Dus zorg dat je voldoende donateurs hebt die jullie willen steunen met een mooi bedrag voor jullie deelname. Zowel het team met het hoogste sponsorbedrag, als het team met de meest gezwommen meters zal in de prijzen vallen.

Ook dit jaar gaat de opbrengst naar de onderzoeken die worden gedaan in het UMCG Kanker ResearchFonds. De onderzoeken hebben als doel de ziekte te voorkomen, meer genezing mogelijk te maken en de kwaliteit van leven met de ziekte te verbeteren.

We verwachten per team , minimaal 6 en maximaal 10 personen. Een minimale inschrijfbedrag van euro 15,- per team.

Je kan je opgeven op: www.aqua-bedum.nl/winterloop

Voor meer informatie mail naar: info ‘at’  aqua-bedum.nl

Voor informatie over de rest van de winterloop: https://www.bedumerwinterloop.nl/

Clubactie uitslag

6 december was de trekking van de 50e editie van de Grote Clubactie. Vanaf 7 december check je of je prijs hebt!
https://www.clubactie.nl/lotenkopers/prijzen-uitslag/

Automatische incasso

Het komende kwartaal zouden we de facturen graag via automatische incasso willen incasseren. Dit scheelt jullie tijd, maar het scheelt Yvonne en Petra nog veel meer (vrije)tijd. Petra en Yvonne moeten nu bij alle facturen nagaan of ze zijn betaald.

Leden die nog niet erg lang geleden lid zijn geworden hebben vaak al aangevinkt dat ze met automatische incasso willen betalen. Helaas moeten we van de Rabobank een Sepa-formulier laten onderteken dat aan een aantal eisen moet voldoen.

Het formulier is met de vorige factuur meegestuurd. Je kunt het formulier ook hier downloaden. Petra heeft alleen de eerste pagina, ingevuld en ondertekend, nodig. Je mag het inscannen of fotograferen en mailen of op papier meenemen naar de training.

https://www.aqua-bedum.nl/wp-content/uploads/2022/11/SEPA_machtiging_AquaBedum.pdf

Mail het ingevulde formulier naar Petra: penningmeester ‘ at’ aqua-bedum.nl
Voor vragen kun je ook bij Petra terecht. De automatische incasso kun je altijd weer stopzetten via je bank(app) of door een formulier naar onze penningmeester te mailen:
https://www.aqua-bedum.nl/wp-content/uploads/2022/11/Intrekken_SEPA_machtiging_AquaBedum.pdf

Gezocht: bestuurslid voor trainerszaken

Vind jij het ook belangrijk om samen met andere enthousiaste vrijwilligers jouw zwemclub vooruit te helpen? Dan zijn we op zoek naar jouw hulp! Aqua-Bedum is namelijk op zoek naar een bestuurslid voor de taak Technische Commissie Intern. Kom jij onze enthousiaste trainers ondersteunen, zodat alles rond de trainingen goed verloopt?
Als TC-intern bestuurslid maak je deel uit van het bestuur dat bestaat uit vijf personen. Naast de specifieke taken die in de volledige omschrijving worden genoemd is het bestuurslid samen met de overige bestuursleden verantwoordelijk voor het beleid en de uitvoering daarvan.

Mark heeft deze functie al een aantal jaar gedaan, maar hij gaat de secretaristaken op zich nemen. De kennis voor de taak TC-intern is binnen het bestuur dus nog aanwezig. Je staat er dus niet alleen voor en je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden.
Lees de volledige omschrijving hier: vacature TC-intern

Je reactie kun je sturen aan Willem-Jan Vreeling, voorzitter ‘ at’ aqua-bedum.nl . Voor vragen over de functie kun je contact op nemen met Mark Brinkhuis, het huidige bestuurslid met de taak TC-intern via tcintern ‘ at’ aqua-bedum.nl. Uiteraard kun je ook iemand uit het bestuur benaderen op een training.

Facturen kwartaal 4

De facturen van kwartaal 4 zijn weer verstuurd. Heb je deze niet gekregen, check dan je spam nog even. Heb je nog niet betaald, of misschien zelfs kwartaal 3 nog niet, zou je dat willen doen? Dat scheelt Yvonne en Petra veel werk. Bij vragen kun je mailen naar Yvonne: f.alberts ‘ at’ home.nl

Let op: Het mailadres voor de facturen gaat binnenkort veranderen in:
facturen@aqua-bedum.nl

We wensen alle leden fijne feestdagen en een goede jaarwisseling,

het bestuur en de trainers