Meteen naar de inhoud

Nieuwsbrief – 2022-04-05

Afstandsdiploma’s 20 april

Woensdagavond 20 april kan er gezwommen worden voor een ENVOZ afstandsdiploma. Je kunt kiezen uit een afstand tussen 200 meter en 5 kilometer.

Vraag je trainer eventueel voor advies welke afstand geschikt voor je is. Opgave kan via het meegegeven formulier, print het formulier uit of mail het online formulier naar tcintern@aqua-bedum.nl

De formulieren en meer informatie staan op de volgende pagina:
https://www.aqua-bedum.nl/afstandszwemmen-2022/

Opgave kan t/m zaterdag 9 april.

Let op: er is op die avond geen training, trimzwemmen om 20.00 uur gaat wel gewoon door! De zwemmers die de training missen zijn welkom bij de trimzwemtraining (16+), of de donderdag training 18.45 uur – 19.15 uur (12-), 19.15 uur – 20.00 uur (12+)!

Zaterdag 23 april, extra les zwemvaardigheidsdiploma’s

De zwemvaardigheidszwemmers krijgen deze keer op de eerste zaterdag van de mei-vakantie nog een training. Dit geldt voor alle vier de trainingen van de zaterdagochtend:
waterpolo 2, wereldzwemslagen 1, zwemvaardigheid 1 en survival 1.

De lijst van eisen voor de diploma’s is lang, en de afzwemdatum komt snel dichterbij. De afzwemdatum staat gepland op zaterdag 25 juni om 18:00.

Meivakantie

Op zaterdag 23 april is de laatste training voor de mei-vakantie. De trainingen beginnen weer op woensdag 11 mei.

Instagram

Naast onze Facebook-pagina hebben we nu ook een Instagram-pagina:
https://www.instagram.com/aquabedum/

Volg onze zwemclub daar dus ook!

Vierkamp

Ook dit jaar gaan we weer met de Vierkamp meedoen. En hopelijk kunnen we deze editie dan ook echt vier wedstrijden zwemmen.

Tijdens de Vierkamp-wedstrijden worden de verschillende slagen gezwommen in vier laagdrempelige wedstrijden. Dit jaar doen er weer vier zwemclubs mee, namelijk: Ten Boer, De Dinge, SG ZPCA-Eemsrobben en Aqua Bedum.

Ben je jonger dan 12 jaar,  dan zwem je 25 meter afstanden: schoolslag, rugslag en borstcrawl. Ben je 12 jaar of ouder dan zwem je 50 meter afstanden. Ook mag je dan de vlinderslag erbij doen.

Een leuk weetje, tijdens de Vierkamp-wedstrijden worden altijd veel persoonlijke records behaald. Hiervoor hoef je geen KNZB-startnummer te hebben, dus de wedstrijden zijn gratis!

Details over deelname en data volgen nog.

Vacature penningmeester

Al meerdere jaren wil onze penningmeester Petra Hoekstra afscheid nemen van haar rol als penningmeester.
 We zoeken dus echt dringend een opvolger voor haar.

Door de inzet van Yvonne is dit al deels gelukt. Yvonne stelt de facturen op en verstuurt deze naar de leden. Hierdoor is de vacature van penningmeester een stuk lichter geworden.

Op deze link vind je de volledige vacature: https://www.aqua-bedum.nl/vacature-penningmeester/

Lijkt je dit een leuke functie en/of wil je je inzetten voor onze club, laat het dan weten aan de secretaris: secretaris@aqua-bedum.nl

Vrijwilliger gevraagd voor PR

Voor de interne en externe communicatie zijn we opzoek naar een vrijwilliger voor de PR. Wil jij de zwemclub (evt. tijdelijk) helpen bij de communicatie binnen en buiten de club? En kun jij helpen om het ledenaantal op peil te houden of misschien zelfs te laten groeien? Kom ons dan helpen als vrijwilliger PR. Eventueel kun je, in overleg, ook als bestuurslid meedoen.

Zie voor de omschrijving van de vacature op onze website:

https://www.aqua-bedum.nl/vacature-vrijwilliger-pr/

Lijkt je dit een leuke functie en/of wil je je inzetten voor onze club, laat het dan weten aan de secretaris: secretaris@aqua-bedum.nl

Met vriendelijke groeten,

het bestuur en de trainers