Meteen naar de inhoud

Nieuwsbrief 2021-11-05

Corona

De coronaregels in het zwembad zijn vanaf 6 november aangepast. Lees hier meer over op onze site: https://www.aqua-bedum.nl/corona/
Met o.a.:
Om toegang te verkrijgen tot de sportaccommodatie is voor personen vanaf 18 jaar een geldig coronatoegangsbewijs verplicht. 
Let op: er is een uitzondering voor mensen die functioneel aanwezig moeten zijn en voor vrijwilligers. Zij hoeven geen coronatoegangsbewijs te tonen. Denk hierbij aan zwembadpersoneel, trainers, officials en alle vrijwilligers.
Er is een dringend advies om buiten het water 1,5 meter afstand te houden.

Sportlink

Een aantal leden van het bestuur is druk bezig de ledenadministratie over te zetten naar Sportlink. Dit is een systeem voor de sportbonden in Nederland. KNZB en KNBRD bieden dit ook aan als pakket voor zwemclubs. Dit biedt ons veel voordelen, o.a. een ledenadministratie die gemakkelijker te beheren is. Later kunnen we hiermee ook de automatische incasso’s versturen.
Alle Aqua Bedum leden komen daarom in Sportlink te staan. Wedstrijdzwemmers en reddingszwemmers stonden al in dit systeem geregistreerd.
Het kan dus zijn dat je als recreatieve zwemmer een mailtje hebt gekregen dat je lid bent geworden van Boei ’77 (KNBRD/reddingsbrigade). Dit is alleen voor onze administratie bij Sportlink, je bent hiermee geen bondslid geworden en het heeft verder ook geen invloed op de contributie of iets anders.
Heb je hier vragen over, mail dan met Mark: tcintern@aqua-bedum.nl

Vierkamp

Zaterdag 6 november is de laatste wedstrijd uit de Vierkamp. De start is om 18:00 in zwembad De Dubbelslag in Delfzijl. Vergeet je coronatoegangsbewijs niet, als je 18+ bent.

De zwemmers van onze club doen het tot nu toe erg goed.
Het bestuur en trainers wensen alle zwemmers nog veel plezier én succes.
https://www.aqua-bedum.nl/vierkamp/

ISL

Ben jij een zwemfanaat tussen de 8 en 16 jaar oud? Lijkt het jou gaaf om mee te doen aan de International Swimming League in Eindhoven en gecoacht te worden door de beste zwemmers ter wereld? Dan is dit jouw uniek kans!
Kijk hier voor meer informatie:
https://isl.entertain-me.nl/jsl/

Grote clubactie – inleveren voor 20 nov.

De lotenverkoop kan nog doorgaan tot in november. Is je boekje vol, dan kun je weer een nieuwe krijgen. De lotenboekjes graag voor 20 november inleveren bij de trainer.

De verkoop van loten kan helemaal corona-proof. Naast het ouderwetse lotenboekje, kun je ook met een (optionele) QR-code op het boekje. Je kunt de loten ook via Whatsapp, Facebook of email verkopen. Zie dit korte instructiefilmpje:

instructie

Loten verkopen via de Whatsapp gaat via de onderstaande link:
https://clubactie.nl/lot/aqua-bedum/404748

Voor een persoonlijke verkooplink of andere vragen, mail Willem-Jan: voorzitter@aqua-bedum.nl

Actie bij supermarkt Plus Bedum (en ook andere dorpen)

Van 5 september t/m 13 november ontvang je bij elke 10 euro aan boodschappen en bij geselecteerde actieproducten een sponsorpunt. Dit is een voucher met een unieke code. Deze unieke code kun je activeren en vervolgens kun je de punten aan Aqua Bedum schenken. Hoe meer sponsorpunten je spaart, hoe meer euro’s dat oplevert voor de kas van jouw club!

Voor meer informatie:
https://www.plus.nl/info-spaar-voor-je-club

Clubsupport van de Rabobank

Ook de Rabobank gaat (sport)clubs ondersteunen. De verdeling van het geld doet de Rabobank door middel van verkiezingen door de leden.
Heb je een rekening bij de Rabobank, dan kun je gratis lid worden en stemmen!

Ben je lid van Rabobank Groningerland, waar Bedum onder valt (Winsum e.o. helaas niet)? Dan kun je vanaf 4 oktober stemmen via de rabo-app. Ga naar het overzicht van deelnemende clubs, selecteer Aqua Bedum en nog twee andere favorieten en stemmen maar! De Rabobank ontvangt je stem graag voor 24 oktober.

Ben je nog niet geen lid, maar heb je wel een rekening bij de Rabobank:
https://www.rabobank.nl/leden/lid-worden

Voor meer informatie:
https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport

Met vriendelijke groeten,
het bestuur en de trainers

Uitschrijven | Abonnement beheren
Aqua Bedum
Sportlaan 22
9781CL Bedum