Nieuwsbrief 2021-09-04

Afzwemmen reddingszwemmen: 15 september

Woensdagavond 15 september is er afzwemmen voor reddingszwemmen. Het afzwemmen vindt plaats tijdens de normale trainingstijd.

Een herinnering voor de aankomende les en voor het examen, de kledingeisen waar aan voldaan moet worden. Graag volgende week alles meenemen, zodat het in orde is voor het examen:
– T-shirt, blouse of hemd met mouwen – Lange broek (lange broeken die naadloos aansluiten op de huid zijn niet toegestaan)
– Regen/windjack (bedoeld wordt een jack met lange mouwen, dat vaak is vervaardigd uit een soort nylon)
– Schoenen die het vrij buigen van de voet niet of minder goed mogelijk maken.
– Het is toegestaan dat kandidaten i.p.v. broek/blouse een jurk met mouwen of rok/blouse met mouwen dragen. De jurk/rok moet tot over de knie reiken.
– De kledingstukken behoren zodanig bevestigd te zijn, dat deze tijdens het verblijf in het water niet verloren kunnen worden.

Heb je vragen over het afzwemmen mail dan met Niels: n7.klemann@gmail.com

Vierkamp

Wil je ook eens een wedstrijd zwemmen, maar heb je geen KNZB-startnummer? Dan kun je meedoen aan de vierkamp. Dat zijn laagdrempelige regionale wedstrijden in de regio. De eerste van de drie vierkamp-wedstrijden is al geweest. Het kan zijn dat je deze hebt gemist en toch nog graag mee wilt doen. Dat kan!
Je mag namelijk één van de wedstrijden missen en toch nog meedoen aan het klassement.

Je kunt je voor 14 september nog aanmelden bij Petra:
petrahoekstra@home.nl

Voor meer informatie:
https://www.aqua-bedum.nl/vierkamp/

Actie bij supermarkt Plus Bedum

Van 5 september t/m 13 november ontvang je bij elke 10 euro aan boodschappen en bij geselecteerde actieproducten een sponsorpunt. Dit is een voucher met een unieke code. Deze unieke code kun je activeren en vervolgens kun je de punten aan Aqua Bedum schenken. Hoe meer sponsorpunten je spaart, hoe meer euro’s dat oplevert voor de kas van jouw club!

Voor meer informatie:
https://www.plus.nl/info-spaar-voor-je-club

Clubsupport van de Rabobank

Ook de Rabobank gaat (sport)clubs ondersteunen. De verdeling van het geld doet de Rabobank door middel van verkiezingen door de leden.
Heb je een rekening bij de Rabobank, dan kun je gratis lid worden en stemmen!

Ben je lid van Rabobank Groningerland, waar Bedum onder valt (Winsum e.o. helaas niet)? Dan kun je vanaf 4 oktober stemmen via de rabo-app. Ga naar het overzicht van deelnemende clubs, selecteer Aqua Bedum en nog twee andere favorieten en stemmen maar! De Rabobank ontvangt je stem graag voor 24 oktober.

Ben je nog niet geen lid, maar heb je wel een rekening bij de Rabobank:
https://www.rabobank.nl/leden/lid-worden

Voor meer informatie:
https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport

Vacature penningmeester

Dan als afsluiting van de nieuwsbrief het vaste item: penningmeester Petra wil na 10 jaar de clubkas graag overdragen. We zijn dus nog steeds opzoek naar een vervanger. Wil jij iets bijdragen aan de club door penningmeester te worden, of ken je een geschikte persoon? Laat het ons weten!
Natuurlijk kun je ook een deel van de vacature op je nemen, bv. het factureren.
Kijk op de website voor een volledige omschrijving van de vacature.
Voor meer informatie mail met Petra: penningmeester@aqua-bedum.nl

Met vriendelijke groeten,
het bestuur en de trainers