Bedumer Swim Challenge | Zwemmen tegen kanker

Ook in 2019 zal Aqua Bedum zich samen met de Bedumer Winterloop inzetten voor het goede doel. Aan de vooravond van de Winterloop, op vrijdag 31 januari a.s., organiseert Aqua Bedum de 1-uursestafette: de Bedumer Swim Challenge.

Aqua Bedum is altijd zeer maatschappelijk betrokken geweest, d.m.v. het organiseren van verschillende goede doelen-evenementen.Ook dit jaar de volledige opbrengst naar specifieke onderzoeken die worden gedaan met gelden van het UMCG Kanker Researchfonds.

Het UMCG Kanker Researchfonds steunt kankeronderzoek in het UMCG. De onderzoeken hebben als doel de ziekte te voorkomen, meer genezing mogelijk te maken en de kwaliteit van leven met de ziekte te verbeteren.

1-uursestafette

Wij dagen jullie uit om mee te doen aan de 1-uursestafette. Een zwemactiviteit voor groepen die in estafettevorm tegen elkaar strijden, om in 1 uur zo veel mogelijk meters te zwemmen. Dus doe mee en vorm een team met je familie, vrienden, bedrijf, sportvereniging of muziekvereniging…

De estafette zal vanaf 20:00 uur van start gaan.

Natuurlijk wordt er gezwommen om zoveel mogelijk geld op te halen. Dus zorg dat je voldoende donateurs hebt die jullie voor een vast bedrag bijstaan voor jullie deelname. Zowel het team met het hoogste sponsorbedrag, als het team met de meest gezwommen meters zal in de prijzen vallen.

Belangrijke informatie 1-uursestafette

Hier vind je alle benodigde belangrijke informatie voor jullie deelname aan de 1-uursestafette van vrijdag 31 januari 2020.

Locatie:Zwembad ‘De Beemden’, Sportlaan 22, 9781 CL Bedum
Tijdstip start:Vanaf 20:00 uur. (aanwezigheid melden uiterlijk 15 minuten voor jullie starttijd) Afhankelijk van het aantal deelnemende teams kan jullie starttijd afwijken. Deze informatie volgt uiterlijk 3 dagen voorafgaand aan de 1-uurestafette.
Teamsamenstelling:Een team bestaat uit minimaal 6 personen1 teamleider (dit kan ook een zwemmer zijn)
Sponsoring:Er is geen eis voor een minimum aan sponsorgeld. Op de posters en flyers staat dit nog wel vermeld.
Inschrijven:Via het aanmeldformulier: Aanmeldformulier Swim Challenge Bedum 2019
of hieronder via de website
ReglementReglement

Sponsorgeld dient direct na opgave te worden overgemaakt op rekeningnummer NL 98 RABO 0305814168 t.n.v.: Aqua Bedum, o.v.v. jullie teamnaam.

Sponsorgelden dienen voorafgaand aan de 1-uursestafette te worden afgegeven bij de organisatie, of via banktransactie op het eerder genoemde rekeningnummer te zijn overgemaakt.

Graag zien wij jullie vrijdag 1 februari a.s. in het zwembad van Bedum, en hopen dan een geweldig bedrag aan het UMCG Kanker Researchfonds te kunnen doneren.

Een leeg sponsorformulier kun je hier vinden:
04-Sponsorformulier-BWS-2019

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via email info@aqua-bedum.nl.

Team gegevens

 

Deelnemers

 

Verificatie