Meteen naar de inhoud

Nieuwsbrief juni #2

Zwemtijden en groepsindeling

Vorige week stonden de tijden van de woensdag deels verkeerd in de nieuwsbrief. De voorzitter had het verkeerd overgenomen (excuses, ook voor alle veranderingen van de laatste maanden). Hieronder in het kort en op onderstaande link staan de juiste tijden en groepsindeling:

groepsindeling

 

Woensdag
18:15 – 18:45
18:45 – 19:30
19:30 – 20:15
20:15 – 20:45

 

Donderdag
18:45 – 19:15
19:15 – 20:00

 

Zaterdag (nieuwe groepsindeling, zie link, hierboven)
8:00 – 8:30
8:30 – 9:00

 

Let op: klopt er iets niet of heb je vragen over de indeling, mail naar Mark:

tcintern@aqua-bedum.nl

 

 

Enquete: zwemmen op vrijdagavond

Het bestuur van Aqua-Bedum heeft een overleg gehad met de vertegenwoordiger van De Beemden. In dit overleg zijn een aantal mogelijk aantrekkelijke opties voor de vereniging naar voren gekomen. Eén van die opties is om op de vrijdagavond i.p.v. op de donderdagavond te trainen.

Voordelen van deze optie zijn:

  • Allereerst, op vrijdag is er wel een mogelijkheid om het bad langer te huren, waardoor het mogelijk zou worden om ook de eerste groep een training van 45 minuten aan te bieden. Dit is een al langer bestaande wens van de trainers en wellicht van sommige zwemmers. Op de donderdagavond is dit in de huidige situatie niet mogelijk.
  • Ten tweede, de wedstrijdzwemmers die nu op woensdag en donderdag trainen hebben dan een rustdag tussen de beide trainingsdagen. Dat is training technisch beter en stimuleert hopelijk een tweede keer trainen per week.
  • Ten derde, de prijs, op vrijdag zou Aqua-Bedum het bad kunnen huren tegen een fors lagere prijs. (ongeveer 20% lager dan op donderdag) Dit is zeer welkom omdat Aqua-Bedum nu bijna 10% minder leden heeft als gevolg van Corona, en daardoor ook minder inkomsten.

 

De trainingstijden op vrijdag zullen niet erg verschillen t.o.v. de donderdag.

 

Uiteraard wil het bestuur voor zo’n belangrijk besluit eerst weten wat de leden die op de donderdag zwemmen hiervan vinden. Vandaar dat we jullie (of je ouders) vragen deze korte enquête in te vullen.

Graag invullen en mailen naar Mark: tcintern@aqua-bedum.nl

Of uitgeprint meenemen naar de training.

Hieronder de link naar de enquête:

https://www.aqua-bedum.nl/wp-content/uploads/2021/06/Enquete-donderdagzwemmers-vrijdag-als-trainingsavond.pdf

 

Vacature penningmeester

Dan als afsluiting van de nieuwsbrief het vaste item: penningmeester Petra wil na 10 jaar de clubkas graag overdragen. We zijn dus nog steeds opzoek naar een vervanger. Wil jij iets bijdragen aan de club door penningmeester te worden, of ken je een geschikte persoon? Laat het ons weten!
Zie op de website voor een volledige omschrijving van de vacature.

 

Met vriendelijke groeten,

het bestuur en de trainers