Ga naar de inhoud

Nieuwsbrief 2023-05-05

Clubkampioenschappen: zaterdag 13 mei

Zaterdag 13 mei 2023 is het weer zover, Aqua Bedum organiseert haar Clubkampioenschappen. De kampioenschappen beginnen om ca. 17:30, zodat we op tijd klaar zijn.

Alle zwemmers van de zwemclub mogen hier aan meedoen. Dus ook zwemmers van de zaterdagochtend, reddingszwemmers en 18-99 jarigen.  Er is zelfs een familie-estafette, voor de broers, zussen en (groot)ouders.

De jongste deelnemers en de jeugdigen tot 12 jaar zwemmen 25 meter schoolslag, rugslag en vrije slag. Voor de jeugd vanaf 12 jaar, trimgroep leden en de ‘masters’ staat de 50 meter rugslag, 50 meter schoolslag, 50 meter vrije slag en 25 meter vlinderslag op het programma.
Hét hoogtepunt van de avond is natuurlijk de familie-estafette. Vorm met je vader/moeder/kinderen/broers/zussen of vrienden een drie- of vierkoppig estafetteteam en doe mee aan de 3 of 4x 25 meter schoolslag, én de 3 of 4x 25 meter vrije slag.
Aan het eind van de avond is er voor de eerste 3 per leeftijdscategorie een medaille.
Er zal na een aantal dagen, tijdens de trainingen ook nog een heus diploma met de gezwommen tijden worden uitgedeeld.

Vergeet je niet een hoop fans mee te nemen om je aan te moedigen! Hoe doe je mee?

Mail de onderstaande punten voor woensdag 10 mei naar: anneliesdewinter@outlook.com

Voor- + achternaam:
Geboortedatum:
Ik doe mee aan de familie-estafette met 3/ 4 personen: ja/nee
Naam van ons familieteam:

We hopen op een hele gezellige avond boordevol zwemplezier!

Let op: tot nu hebben zich minder dan 10 leden aangemeld. Als er te weinig deelnemers zijn kan het niet doorgaan.

Afzwemmen zwemvaardigheid

Op zaterdagavond 15 juli mogen de zwemvaardigheidszwemmers afzwemmen.
Deze feestelijke avond zal om ca. 18 uur beginnen. Details volgen nog.

Afzwemmen reddingszwemmen

De reddingszwemmers kunnen op woensdagavond 12 juli of op woensdagavond 5 juli afzwemmen. Dit hangt nog af van bericht van de KNBRD. Jullie horen dit zo snel mogelijk.

Borstcrawl clinic in Ten Boer

Kun je al een redelijke borstcrawl zwemmen, maar wil je die verbeteren voor bv. een triathlon? Dan kun je tussen 16-5 en 24-6 een clinic volgen bij onze buren, zwemvereniging Ten Boer. Voor slechts €75 leer je in 12 lessen de borstcrawl nog beter. De clinic is op dinsdagavond van 20:05 – 20:45 en op zaterdagochtend van 9:00 – 9:45. Voor meer informatie en aanmelding, neem contact op met: secretariaat ‘at’ zwemverenigingtenboer.nl

Vacatures

De club heeft na de coronatijd weer mooi ledenaantal gekregen. Ook hebben we een enthousiast groepje vrijwilligers (bestuur, trainers en andere vrijwilligers). Om alles voor iedereen werkbaar te houden zoeken we nog een paar extra vrijwilligers. Misschien wil jij ook meehelpen?

Bestuurslid Communicatie

Help jij ons mee de interne -, externe communicatie en PR te verbeteren?

Vrijwilliger voor info-mail en -telefoon

Wil jij de vragen van geïnteresseerden beantwoorden? Natuurlijk hoef je niet alles van de club al te weten. Je kunt de vraag ook doorsturen naar de juiste persoon uit het bestuur of de trainers.

Sponsorcommissie

Tijdens de ALV kwam de wens naar voren om club-shirts aan te schaffen. Als de club één of meerdere sponsors vindt, zouden we de shirts voor een klein bedrag kunnen aanbieden aan de zwemmers. Bij een wedstrijd (bv. Vierkamp) straalt de club dan ook meer eenheid uit.

Ook voor andere doeleinden of activiteiten zou de club wel sponsors kunnen gebruiken.

Zou iemand van de club, met zijn/haar bedrijf bv. de shirts willen sponsoren? Of ken je iemand die daar interesse in zou kunnen hebben?

Misschien vind je het leuk om de club te helpen met een goed sponsorbeleid? Neem dan contact op met onze penningmeester Petra: penningmeester ‘at’ aqua-bedum.nl

Met vriendelijke groeten,

het bestuur en de trainers