Ga naar de inhoud

Nieuwsbrief 2022-11-27

Pietenzwemmen

Ook dit jaar is het Sinterklaas en zijn pieten weer gelukt om naar Nederland te komen. Nu hebben wij van het Jeugdbestuur een briefje van Sinterklaas ontvangen of er misschien twee pieten welkom zijn bij ons, en natuurlijk kan dit.

Alle kinderen van de woensdag- en donderdagavond en zaterdagochtend tot ca. 12 jaar (t/m groep 8) zijn welkom. We zullen samen allemaal leuke spelletjes spelen, en de muziek staat natuurlijk gezellig aan.

Neem gerust een zusje, broertje, vriendje of vriendinnetje mee.

Jeugd 12 + kan een training later meedoen, van 19:45 – 20:30 of op donderdag meezwemmen van 18:45 – 19:15.

groeten,

Het Jeugdbestuur

Grote clubactie

De Grote Clubactie boekjes zijn ingeleverd en de online verkoop is ook gestopt. De jeugdzwemmers (en Rik) hebben dit jaar heel veel loten verkocht. We hebben een recordopbrengst van maar liefst €770,40!

Met dit bedrag zijn we natuurlijk ontzettend blij. De trainers kunnen nieuw trainingsmateriaal uitzoeken en de penningmeester kan de contributie laag houden.

De top-10 verkopers zijn:
Senna – 62
Leonie – 33
Sara – 31
Oliver – 25
Hanna – 24
Zwanet – 22
Isa – 20
Rik – 19
Corné – 15
Floortje – 14

6 december is de trekking van de 50e editie van de Grote Clubactie. Vanaf 7 december check je of je prijs hebt! https://www.clubactie.nl/lotenkopers/prijzen-uitslag/

Automatische incasso

Het komende kwartaal zouden we de facturen graag via automatische incasso willen incasseren. Dit scheelt jullie tijd, maar het scheelt Yvonne en Petra nog veel meer (vrije)tijd. Petra en Yvonne moeten nu bij alle facturen nagaan of ze zijn betaald.

Leden die nog niet erg lang geleden lid zijn geworden hebben vaak al aangevinkt dat ze met automatische incasso willen betalen. Helaas moeten we van de Rabobank een Sepa-formulier laten onderteken dat aan een aantal eisen moet voldoen.

Het formulier is met de vorige factuur meegestuurd. Je kunt het formulier ook hier downloaden. Petra heeft alleen de eerste pagina, ingevuld en ondertekend, nodig. Je mag het inscannen of fotograferen en mailen of op papier meenemen naar de training.

https://www.aqua-bedum.nl/wp-content/uploads/2022/11/SEPA_machtiging_AquaBedum.pdf

Mail het ingevulde formulier naar Petra: penningmeester ‘at’ aqua-bedum.nl
Voor vragen kun je ook bij Petra terecht.

De automatische incasso kun je altijd weer stopzetten via je bank(app) of door een formulier naar onze penningmeester te mailen:

https://www.aqua-bedum.nl/wp-content/uploads/2022/11/Intrekken_SEPA_machtiging_AquaBedum.pdf

Gezocht: bestuurslid voor trainerszaken

Lijkt het jou leuk om samen met andere enthousiaste vrijwilligers jouw zwemclub vooruit te helpen? Dan zijn we op zoek naar jouw hulp! Aqua-Bedum is namelijk op zoek naar een bestuurslid voor de taak Technische Commissie Intern. Kom jij onze enthousiaste trainers ondersteunen, zodat alles rond de trainingen en leuke extra activiteiten goed verlopen?

Als TC-intern bestuurslid maak je deel uit van het bestuur dat nu bestaat uit vijf personen. Naast de specifieke taken die in de volledige omschrijving worden genoemd is het bestuurslid samen met de overige bestuursleden verantwoordelijk voor het beleid en de uitvoering daarvan.

Mark heeft deze functie al een aantal jaar gedaan, maar hij gaat de secretaristaken op zich nemen. De kennis voor de taak TC-intern is binnen het bestuur dus nog aanwezig. Je staat er dus niet alleen voor en je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden.

Lees de volledige omschrijving hier: https://www.aqua-bedum.nl/wp-content/uploads/2022/11/Vacature_Bestuurslid_TCintern_2022.pdf

Je reactie kun je sturen aan Willem-Jan Vreeling, voorzitter ‘at’ aqua-bedum.nl . Voor vragen over de functie kun je contact op nemen met Mark Brinkhuis, het huidige bestuurslid met de taak TC-intern via tcintern ‘at’ aqua-bedum.nl. Uiteraard kun je ook iemand uit het bestuur benaderen op een training.

Facturen kwartaal 4

De facturen van kwartaal 4 zijn weer verstuurd. Heb je deze niet gekregen, check dan je spam nog even. Heb je nog niet betaald, of misschien zelfs kwartaal 3 nog niet, zou je dat willen doen? Dat scheelt Yvonne en Petra veel werk.

Bij vragen kun je mailen naar Yvonne: f.alberts ‘at’ home.nl
Let op: Het mailadres voor de facturen gaat binnenkort veranderen in:
facturen ‘at’ aqua-bedum.nl

Teamy

Regelmatig krijgen we mails van ouders of zwemmers om aan de trainer door te geven dat iemand niet op de training kan komen. Om wat makkelijker door te geven als je niet kunt komen trainen of iets anders wilt vragen, kun je nu gebruik maken van de app Teamy.

Let op: dit is een extra mogelijkheid, dus vrijwillig, niet verplicht.

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.brinked.teamy&gl=US
Apple: https://apps.apple.com/nl/app/teamy-app-voor-sportteams/id144888679

  • Installeer de app (zie linkjes boven, of direct in PlayStore of AppleStore);
  • Maak een account aan, met je naam en emailadres;
  • Gebruik daarna de onderstaande link, die opent als het goed gaat in Teamy, afhankelijk je training kies je de link;
  • De trainer voegt je toe aan het team, dit kost even tijd;
  • Meld je aan of af voor een training;
  • Meldingen kun je uit/aanzetten in de settings.

Woensdag 18.30 – 19.00 uur.
https://app.teamy.online/?inviteToTeam=6Rag8n2ZuSisDOiS1XpX

Woensdag 19.00 – 19.45 uur.
https://app.teamy.online/?inviteToTeam=Img2R4OUsRhcZoetVam3

Woensdag 19.45 – 20.30 uur.
https://app.teamy.online/?inviteToTeam=oRKhWWwjtQAOhZh15aem

Woensdag 20.30 – 21.00 uur.
https://app.teamy.online/?inviteToTeam=Q7lwryY6UOp22cF1mtmC

Donderdag 18.45 – 19.15 uur.
https://app.teamy.online/?inviteToTeam=jKa8Smwo1UjYTeKzVaGB

Donderdag 19.15 – 20.00 uur.
https://app.teamy.online/?inviteToTeam=gOchK5VKThUVazVelnRB

Zaterdag 8.00 – 8.30 uur.
https://app.teamy.online/?inviteToTeam=SPnjsnN8eob5LP1P5sVe

Zaterdag 8.30 – 9.00 uur.
https://app.teamy.online/?inviteToTeam=fMFMd4rgs1g0D6Zrtvuk

Met vriendelijke groeten,

het bestuur en de trainers