Ga naar de inhoud

Nieuwsbrief 2022-09-07

Klokkers gevraagd!
Start nieuwe cursus al begonnen….

Zonder voldoende klokkers/officials is er geen wedstrijddeelname bij de KNZB wedstrijden als zwemclub mogelijk. Helaas lijkt het er op dat Aqua Bedum/Ducdalf volgend seizoen, net nu de wedstrijden weer op gang komen, als vereniging niet meer mee kan doen. Tot nu toe heeft één ouder zich gemeld, nog iemand erbij zou voor Lydia en de zwemmers natuurlijk wel fijn zijn. Meer klokkers betekent dat er meer wedstrijdzwemmers van Bedum mogen meedoen.

De cursus is vorige week al begonnen, maar we hebben van de KNZB een inhaalles aangeboden gekregen, dus het kan nog net! De volgende les is al op 13 september.

Meld je als ouder daarom nu nog aan voor de korte cursus Tijdswaarnemer van de KNZB. Het zijn vier avonden in Winschoten. De zwemclub betaalt de cursus en de stopwatch. Wij regelen ook de VOG. Na het halen van het diploma moet je circa 3 wedstrijden per jaar klokken om je licentie te behouden.
Een voordeel is hierbij ook nog dat de je als ouder ook lekker bezig bent tijdens de wedstrijd.
Kijk hier voor meer info:
https://www.knzbnoord.nl/wedstrijdzwemmen/officialcommissie/official-cursussen
Voor meer informatie en/of opgave mail naar: info ‘at’ aqua-bedum.nl
Graag zo snel mogelijk, liefst voor vrijdagavond 9 september.

Clubsupport van de Rabobank

Ook de Rabobank gaat (sport)clubs ondersteunen. De verdeling van het geld doet de Rabobank door middel van verkiezingen door de leden.
Heb je een rekening bij de Rabobank, dan kun je gratis lid worden en stemmen!

Ben je lid van Rabobank Groningerland, waar Bedum onder valt (Winsum e.o. helaas niet)? Dan kun je stemmen via de rabo-app. Ga naar het overzicht van deelnemende clubs, selecteer Aqua Bedum en nog twee andere favorieten en stemmen maar!

Ben je nog niet geen lid, maar heb je wel een rekening bij de Rabobank:
https://www.rabobank.nl/leden/lid-worden
Voor meer informatie:
https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport

Grote Clubactie

Op 24 september start de Grote Clubactie. Vorig jaar hebben we van de opbrengst mooi nieuw trainingsmateriaal kunnen aanschaffen. We hopen dat jullie allemaal ook dit jaar weer heel veel loten verkopen. Natuurlijk hopen we ook dat iemand van onze club dit jaar de hoofdprijs wint (€100.000).
Binnenkort kunnen jullie de boekjes met loten meekrijgen. Op de boekjes komen ook QR-codes om het de kopers nog makkelijker te maken.
Ook kun je via de website een link krijgen.
Meer informatie volgt later en staat ook hier: https://clubactie.nl/