Meteen naar de inhoud

Nieuwsbrief 2022-02-12


ALV op dinsdag 22 maart

Dinsdagavond 22 maart is er de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering. Meer details en agenda volgen later.


Voorjaarsvakantie

Van zaterdag 19 februari t/m zaterdag 27 februari 2022 zijn er geen trainingen.


Factuur kwartaal 2 met korting

De factuur van kwartaal 2 zal 80% lager zijn dan de normale factuur. Deze korting is mogelijk doordat we in 2021 minder kosten hadden aan badhuur. De kosten van 2021 waren nog wat lager dan in 2020. De korting is daarom ook wat groter dan vorig jaar. Naast de badhuur hadden we bijvoorbeeld nog wel de aflossing op onze schuld bij De Beemden, die hebben we op hetzelfde bedrag als voorgaande jaren gehouden. Daarnaast zijn extra inkomsten zoals diploma’s voor afstandszwemmen, verkoopaktie, etc. vervallen.

Details worden op de ALV besproken, of kun je bij de penningmeester opvragen. Een tabel met bijbehorend geldbedrag komt in de factuur te staan. Natuurlijk mag je ook het normale bedrag overmaken. Aqua-Bedum kan de extra inkomsten nog steeds goed gebruiken!


Banen/trimzwemmen op donderdagavond

Vanaf komende week is er ook trimzwemmen op donderdagavond. Van 19:15 tot 20:00 zijn er één of twee banen beschikbaar om zelfstandig baantjes te trekken. Op de andere banen wordt wedstrijdtraining gegeven. Zo kun je je abonnement voor een beetje extra contributie uitbreiden met 45 minuten extra, zie tarieven: https://www.aqua-bedum.nl/tarieven/

Of misschien ken je nog iemand die graag wil zwemmen, maar nooit op de woensdagavond kan zwemmen. Geef het dan door! Nieuwe leden zijn van harte welkom.

Omdat de trainer op dat tijdstip bij de wedstrijdtraining training geeft, is er geen tijd voor begeleiding. Het banenzwemmen is daarom in principe alleen voor 18+. Heb je belangstelling kom dan eens proefzwemmen of stuur een mail naar Mark: tcintern@aqua-bedum.nl


Penningmeester en facturen

Penningmeester Petra en Yvonne Mulder hebben de facturen voor kwartaal 1 van 2022 per mail aan iedereen verstuurd. Controleert u zelf nog even of u die betaald heeft?
Dat scheelt Petra en Yvonne veel werk.

 


Met vriendelijke groeten,
het bestuur en de trainers