Meteen naar de inhoud

Nieuwsbrief 2021-11-18

Grote clubactie – boekjes inleveren

De lotenboekjes graag weer inleveren bij de trainer. Alle lotenverkopers én kopers bedanken we voor hun inzet en steun!!!

Zodra alle verkochte lootjes zijn ingevoerd, maken we de opbrengst voor de club bekend. De uitslag van de clubactie zal op 10 december bekend worden gemaakt op de lotenchecker op de site: www.clubactie.nl

Afzwemmen zwemvaardigheid – 18 dec.

Op zaterdagochtend 18 december van 7:30 – 9:00 is het afzwemmen voor de vier zwemvaardigheidsdiploma’s.
In verband met de beperkte tijd en het uitgebreide programma begint het deze keer zo vroeg. Dat is voor de meesten wel erg vroeg, dat begrijpen we. Als de maatregelen niet veranderen, dan kan er wel publiek bij zijn (met geldig coronatoegangsbewijs).
Het sportcafe is voorlopig helaas gesloten, dus koffie kunnen we niet garanderen.

Proefzwemmen is op 4 en 11 december, op de gewone tijd. Graag aanwezig zijn, Martine en Annelies gaan dan nog even de puntjes op de i zetten met de zwemmers.

Pietenzwemmen – 1 dec.

Op woensdag 1 december krijgen we twee pieten op bezoek bij de zwemclub! Voor de trainingsgroepen van 18:15 – 19:30 is er dan geen gewone training, maar spelletjes. Neem dus je vriendjes of vriendinnetjes mee.

Helaas door de maatregelen mogen ouders niet de zwemzaal in, omdat er bij activiteiten (anders dan lessen) geen publiek is toegestaan. Ouders mogen wel in de hal gezellig wachten, maar vergeet uw QR-code dan niet.

Wij hopen er een gezellige avond van te maken, samen met de pieten.

– het jeugdbestuur –

Let op: de training van 19:15 – 20:00 begint dus een kwartier later.

Actie bij supermarkt Plus Bedum

Actiepunten van de Plus kun je nog tot 20 november invoeren. Hoe meer sponsorpunten je spaart, hoe meer euro’s dat oplevert voor de kas van onze club!
We staan nog steeds om iets meer dan 300 euro, een prachtig bedrag.

Voor meer informatie:
https://www.plus.nl/info-spaar-voor-je-club

 

Clubsupport van de Rabobank

Ook de Rabobank gaat (sport)clubs ondersteunen. De verdeling van het geld doet de Rabobank door middel van verkiezingen door de leden.
Heb je een rekening bij de Rabobank, dan kun je gratis lid worden en stemmen!

Ben je lid van Rabobank Groningerland, waar Bedum onder valt (Winsum e.o. helaas niet)? Dan kun je vanaf 4 oktober stemmen via de rabo-app. Ga naar het overzicht van deelnemende clubs, selecteer Aqua Bedum en nog twee andere favorieten en stemmen maar! De Rabobank ontvangt je stem graag voor 24 oktober.

Ben je nog niet geen lid, maar heb je wel een rekening bij de Rabobank:
https://www.rabobank.nl/leden/lid-worden

Voor meer informatie:
https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport

 

Met vriendelijke groeten,
het bestuur en de trainers