Foto’s

Clubkampioenschappen 2018

De clubkampioenschappen 2018 waren weer een groots succes! Met vele nieuwe persoonlijk records! Clubkampioenen zijn geworden Ivana Mast bij de dames en Ezran Mast bij de heren. We feliciteren hun met de overwinning. 

Swim Challenge Bedum 2017

Swim Challenge 2017

Internationale wedstrijd 2017

Zaterdag 4 en zondag 5 februari waren de internationale wedstrijden in Delfzijl. Helaas hebben we geen prijs kunnen winnen, maar er zijn wel weer verschillende pr's gezwommen en het was zeer gezellig.

Sinterklaas 2016

Op 1 december had sinterklaas weer twee pieten langs gestuurd bij Aqua Bedum. De pieten hebben er een leuke drukke avond van gemaakt. 

12- uitje Sprookjeshof

29 oktober is Aqua Bedum weer naar het Sprookjeshof geweest. Dit was voor het uitjes voor leden van 12 jaar en jonger. Het was een zeer gezellige en geslaagde dag. Zelfs het weer zat zo laat in oktober nog mee. 

Swim Challenge Bedum

De Swim Challenge Bedum was een groot succes! Met een echte WipeOut-baan en een serieuze strijd bij de 1-uurestafette hebben wij voor het goede doel €4294,48 opgehaald! Hier zijn wij bijzonder trots op en wij willen dan ook iedereen bedanken die hier zijn/haar bijdrage aan geleverd heeft. Het geld is gedoneerd aan het UMCG Kanker Research Fonds. 

BBQ 2016

Voor het eerst heeft Aqua Bedum een barbecue georganiseerd voor al haar leden en familie. En met maar liefst 75 aanwezigen is dit een groot succes gebleken.
De vele regen mocht de pret niet drukken van de barbecue. Onder het genot van muziek verzorgd door de DJ’s, de aanwezigheid van het springkussen, gesponsord door Uniek Verhuur, en het heerlijke barbecue vlees van slagerij Zuidhof, is het een geweldige avond geweest.

Vierkamp Ten Boer

Hier staan alle foto's die zijn gemaakt tijdens de vierkamp wedstrijd in Ten Boer.