Nieuwsbrief 86 – Herfstvakantie, Grote clubactie etc. 2018

Beste leden van Aqua Bedum,

Grote Clubactie

De meesten van jullie hebben al een boekje met loten voor de Grote Clubactie gekregen. Hopelijk hebben jullie al veel loten verkocht. 80% van de opbrengst is namelijk voor onze club. We kunnen daarmee de contributie laag houden. Daarnaast willen we graag nieuw materiaal voor de trainingen kopen.

Verkoop daarom tot 10 november nog zoveel mogelijk loten aan familie, vrienden, buren, meesters, juffen of collega’s. De boekjes kun je daarna inleveren bij de trainers. Ben jij diegene die de meeste loten verkoopt, dan zijn hiermee weer prachtige prijzen te winnen. Dit staat allemaal vermeld in het lotenboekje.
Of (ver)koop je loten online: https://clubactie.nl/actie/AquaBedum

Sponsoractie Jumbo Bedum

Veel van jullie weten het al, want bij de Jumbo in Bedum hebben we al meer dan €200 gespaard! Voor iedere €10 die je besteedt, krijg je een sponsorvoucher t.w.v. 10 cent voor (natuurlijk) onze club.
Deze actie loopt nog tot 17 november 2018.

Nieuwe wedstrijdtenues

De wedstrijdzwemmers maken nu ook buiten het bad een snelle indruk, zie onderin de nieuwsbrief. Ivana heeft namelijk nieuwe wedstrijdtenues geregeld. De tenues zijn gesponsord door Van Meekeren uit Groningen. We bedanken Ivana en Van Meekeren voor de mooie tenues.
www.vanmeekeren.nl – voor het huren van: rijplaten, draglineschotten, rioolafsluiters, bouwhekken, betonplaten en baakschilden.

Herfstvakantie

In verband met de herfstvakantie zijn er geen trainingen op:
zaterdag 20 oktober
woensdag 24 oktober
donderdag 25 oktober
zaterdag 27 oktober

Op woensdag 24 oktober organiseert De Beemden discozwemmen vanaf 19:00u.
https://beemden.nl/vakantietijden/

groeten,
De trainers en bestuur